Press "Enter" to skip to content

Bitvavo vs Binance

Bitvavo vs Binance. Binance, die behoort tot de grootste handelsbeurs voor cryptovaluta in de wereld tegenover de Nederlandse Bitvavo exchange.

Bitvavo is een handelsplatform ontwikkeld door een Nederlands bedrijf en het beschikt ook over een Nederlandse klantenondersteuning. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van Binance. Binance is een wereldwijde opererende exhange met veel verschillende onderdelen en vestigingen.

Binance heeft geen vestiging in Nederland en beschikt ook niet over Nederlandstalige ondersteuning. Zij zijn namelijk niet geregistreerd bij de De Nederlandsche Bank (DNB). Bitvavo is wel weer geregistreerd.

Bitvavo heeft een zeer breed aanbod aan cryptovaluta (+50). Binance beschikt over een veel groter aanbod (+100). Het verschil hierin zit het in de vraag of het wel nodig is om zo veel aan te bieden.

Bitvavo biedt niet zo veel crypto’s aan, maar het biedt wel alle belangrijke crypto’s aan. Daarnaast voegen ze vaak nieuwe crypto’s toe. Kwaliteit boven kwantiteit.

Binance rekent ten opzichte van Bitvavo lagere handelscommissies. De handelskosten van Binance liggen tussen de 0.02-0,10%, terwijl de handelskosten van Bitvavo tussen de 0,05-0,25% liggen. Dit heeft niet zo zeer betrekking op de kleine opdrachten, maar vooral op de grote opdrachten.

Dit zijn de grootste verschillen tussen Bitvavo en Binance.

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *